HTTV Bedrijven tafeltennis toernooi geslaagd !

1e HTTV Bedrijven tafeltennis toernooi geslaagd

Vrijdagavond 24 oktober jl. vond het eerste HTTV Bedrijven tafeltennis toernooi plaats in het onderkomen van tafeltennisvereniging HTTV in Den Ham.
Voor deze eerste editie van het teamtoernooi, mede mogelijk gemaakt door de Rabobank, waren uiteindelijk 6 teams ingeschreven. Elke deelnemer kon voor de start van het toernooi gezamenlijk genieten van een Chinese rijsttafel.

De 2-persoons teams van Prezies!, Geisler Installatietechniek (2x), Stokvis Fotografie, MS Pallets en WTC Benefits maakten er een mooi en spannend evenement van. In één poule werd tegen elk andere team een wedstrijd bestaande uit 2 enkelpartijen en een dubbel gespeeld. Na de poulefase werden de finales gespeeld. Zo kon iedereen 6 enkelpartijen en 6 dubbels spelen, het niveau ging dan ook gedurende de avond gestaag omhoog.

Na ca. 3 uur strijd bleken Prezies!, bestaande uit Liesbeth Fransen en Marcel van der Heide, en WTC Benefits, met Bob Looijestijn en Bernard Koning, de finale te mogen spelen. Stokvis Fotografie (de gebroeders Pieter en Benjamin Stokvis) en een team van Geissler (Mark van Keulen en Dave Kiekbosch) speelden om de 3e plaats; MS Pallets (Dick Bolman en Gerald Soepenberg) bepaalden met het andere Geissler team (Mark Boezelman en Frank van Elburg) wie de troostprijs in ontvangst mocht nemen.

Frank en Mark konden uiteindelijk met de droge worst genoegen nemen, omdat ze verslagen werden door de heren van MS Pallets. Het Geissler–team van Mark en Dave werd 3e door te winnen van de gebroeders Stokvis. De finale werd een prooi voor Prezies! die voor de tweede keer deze avond WTC Benefits versloegen. Liesbeth en Marcel kregen dan ook de eerste prijs uitgereikt aangevuld met de door Erik Kuiper Relatiegeschenken aangeboden wisselbeker.

Na afloop van het geslaagde tafeltennis-teamtoernooi was het nog een tijdje gezellig in de kantine aan de Kerkallee in Den Ham. Bij deze iedereen bedankt voor de deelname en de sponsoren, Rabobank en Erik Kuiper Relatiegeschenken, bedankt voor hun bijdrage. Volgend jaar de tweede editie met hopelijk nog meer teams.

Voor HTTV staat eerst het alom bekende Kerstklokjestoernooi op de agenda, en wel op zaterdag 20 december aanstaande. Iedereen die mee wil doen kan zich aanmelden via info@httv.nl. Dit is een individueel toernooi voor zowel recreanten als competitie-spelende tafeltennissers waarbij de beide categorieën gesplitst zijn. In het voorjaar van 2015 is HTTV van plan om voor het eerst een stratentoernooi te gaan organiseren.

Foto’s zijn in het foto-album elders op de website te vinden.

1 Reactie

Reageer