Verhuur zaal op woensdag- en donderdagavond

Beste HTTV-ers,

Zoals ook al de laatste weken van 2013 het geval is, zal ook de komende tijd de zaal verhuurd zijn op woensdagavond. Daarnaast zal ook op de donderdagavond de zaal verhuurd zijn. Beide avonden aan dansschool Djon Brunsman.

Op woensdag is de zaal van 19 uur tot ca. 21 uur niet beschikbaar voor tafeltennis, op donderdag van ca. 20 uur tot ca. 21 uur. De kantine is wel open voor HTTV-ers. Na de genoemde tijden kan er evt. getafeltennist worden.

Dit houdt ook in dat na de maandagavond (competitie en/of vrijspelen) de tafels opgeklapt aan de kant gezet moeten worden zodat dansschool Djon Brunsman er woensdag zonder problemen gebruik van kan maken.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Michel

namens het bestuur

Geen Reacties

Nog geen reacties.

Reageer