GEKKE BATCHES TOERNOOI + BBQ: 31 Augustus

Op 31 Augustus aanstaande organiseert HTTV het Gekke Batches toernooi met aansluitend een Barbecue.

Leden en niet-leden, ook van andere clubs, zijn welkom en kunnen meedoen aan dit ludieke toernooi; tafeltennissen met iets wat niet een normaal batje of racket is maar met bv. een pan, schoen of nog iets anders. De organisatie beoordeelt of jouw ‘gekke batje’ wordt toegelaten; het mag natuurlijk geen schade kunnen opleveren aan de tafel, dus iets wat te zwaar of te scherp is wordt niet toegelaten.

De kans bestaat dat jouw ‘gekke batje’ achterblijft bij de HTTV, want van alle ‘gekke batjes’ zullen er een of meerdere worden uitgekozen om de ludieke eerste prijs te creëren. Je speelt het toernooi niet alleen met je eigen ‘gekke batje’ maar ook met die van anderen, er wordt gerouleerd !

Al tijdens, en uiteraard ook na, het toernooi kan er lekker gegeten en gedronken worden. Een BBQ staat ter beschikking.

Het bestuur van HTTV heeft besloten dat er een all-inclusive prijs gaat gelden voor het toernooi, de BBQ en gangbare drankjes van € 20,= per persoon. Niet teveel voor een gezellige middag pingpongen en eten en drinken.

Het toernooi begint om 15 uur precies, de zaal is vanaf 14 uur open.

Wil je meedoen of ken je mensen die mee willen doen, meldt je/ze dan aan via info@httv.nl. Iedereen is welkom !!

Poster HTTV Gekke Batjes toernooi-BBQ

3 Reacties

  • Reactie van: michel, 12 augustus, 2013 @ 16:31

    Inschrijfformulier hangt in de kantine !!

  • Reactie van: michel, 20 augustus, 2013 @ 23:15

    Ik doe mee !

  • Reactie van: Rutger, 3 september, 2013 @ 00:22

    Michel en Dixie.. Hier de link voor livestream voetbal http://atdhe.eu/ Moet goed zijn, mijn mobiel is even niet actief dus dan maar op deze manier. groeten

Reageer