GEEN versterkte degradatie

Gisteravond, donderdag 31 mei, was de ALV van de Afdeling Oost van de NTTB.

Namens HTTV zijn Michel en Frank daarheen geweest. Naast de gebruikelijke onderwerpen was een belangrijk onderwerp het mogelijk aanpassen van de grootte van de poules in de Hoofd- en Promotieklasse. Het hele seizoen hoorde je hier al mensen over, dat het vreemd en (voor sommigen) onacceptabel zou zijn als dat met terugwerkende kracht zou resulteren in versterkte degradatie in nagenoeg alle klassen.

Het Hoofdbestuur van de afdeling heeft uiteindelijk besloten, zelfs al voor de ALV, dat de aanpassing van de poules niet doorgaat wat dus betekent dat er géén versterkte degradatie is vanuit de competitie van afgelopen seizoen !!

Verder vertelde Peter Hanning (voorzitter Team Wedstrijdzaken van de NTTB) middels een goede en duidelijke  presentatie over de NK voor senioren A-spelers wat volgend jaar begin maart in Zwolle gehouden wordt. Hier kunnen, ook voor HTTV, interessante dingen uit voort komen voor onze afdeling.

Er werd tenslotte ook nog gestemd over het evt. mogen laten spelen van de wedstrijden van het eerste seniorenteam van een club in de eerste klasse op zaterdag. Momenteel mag dit officieel niet, alleen Wijk’16 heeft vorig jaar hier toestemming voor gekregen als de tegenstanders hiermee zouden instemmen. Nu kan dit worden aangevraagd bij het afdelingsbestuur en kan, onder dezelfde voorwaarden als voor Wijk’16 golden, worden toegestaan als daar gegronde redenen voor zijn.

1 Reactie

  • Reactie van: Jan Ringenier, 5 juni, 2012 @ 15:39

    Dank voor de duidelijke terugkoppeling. Nu ben ik ook weer op de hoogte. :)

    Prima dat het afdelingsbestuur heeft besloten om geen voorstel bij de ALV in te dienen om met terugwerkende kracht een versterkte degradatieregeling vast te stellen voor de Hoofd- en Promotieklasse. Dat zou in mijn ogen ook een giller van formaat zijn geweest.

    Groeten uit Kampen,
    Jan Ringenier

Reageer