Jeugd 1 terug getrokken uit competitie – Jeltje naar Dedemsvaart

Het team dat vorig seizoen nog Jeugd 1 vormde heeft zich terug getrokken uit de Voorjaarscompetitie 2012. Jeltje, Chenanja en Joachim zagen geen andere mogelijkheid helaas.

Chenanja is al sinds halverwege de afgelopen competitie geblesseerd aan haar knie. Zoals nu blijkt is haar knie zodanig beschadigd dat ze de komende jaren niet mag sporten. Helaas heeft ze dus afscheid moeten nemen van het team; Chenanja sterkte ermee.

Joachim was het plezier in het spelletje kwijt en wilde alleen door als het echt nodig was. Na verwoede pogingen om een derde speler voor het team te vinden komt het er toch op neer dat Joachim het batje aan de wilgen gaat hangen. Het team wat in een paar jaar tijd 5x kampioen wist te worden kan dus niet verder.

Doordat er geen extra teamspeler gevonden kon worden heeft men geprobeerd om voor Jeltje een ander team te vinden waarin zij op (haar) niveau kan tafeltennissen.  Hoonhorst bleek geen team meer te hebben, maar Blauw-Wit bleek na een lange gedachtengang wel geïnteresseerd in Jeltje. Daar zou ze landelijk C kunnen spelen, dezelfde klasse als ze afgelopen seizoen afsloot met 60% winst. Afgelopen weekend kwam er echter nog een gegadigde boven water. Dames 2 van Dedemsvaart bleek een plek gekregen te hebben in de Landelijke 2e divisie dames. Dedemsvaart, waar alle 3 Jeugd 1 -spelers al trainden, wilde Jeltje graag erbij hebben en zo kon ze dus kiezen.

Jeltje koos voor de landelijke dames klasse in Dedemsvaart, ook omdat ze daar toch al trainde en de dames al kende. Uiteraard is het een prima keuze van haar, ze zal er zeker veel van leren. Jeltje veel succes met het team van Dedemsvaart.

Daarnaast zal ze nog bij HTTV te bewonderen zijn in Heren 2, in de 1e klasse.

Hieronder nog een (kwalitatief niet al te beste) foto van Jeugd 1 een aantal jaren geleden:

4 Reacties

 • Reactie van: michel, 23 december, 2011 @ 08:33

  Chenanja sterkte met je knie, hopelijk gaat het allemaal nog meevallen ! Als je weer mag sporten, kom dan maar weer terug bij HTTV, je mag uiteraard ook (steunend) lid blijven.

  Joachim succes met je school, andere hobbies, etc.

  Jeltje veel succes met het jonge-meiden-team van Dedemsvaart en hopelijk blijf je nog lang HTTV-er en meespelen bij de herencompetitie.

 • Reactie van: jose, 27 december, 2011 @ 21:10

  is er morgen avond nog tafeltennis??

 • Reactie van: Berry, 27 december, 2011 @ 21:55

  Ik ben er in ieder geval pas rond 20:00uur als ik kom. Dus ga er maar niet vanuit dat er iemand al om 19:00uur is.

 • Reactie van: michel, 28 december, 2011 @ 11:57

  Ik ben er rond half 8 wel denk ik.

Reageer