Jeugd 2 en Senioren 1 en 2 kampioen

De afgelopen week waren er twee 100% scores te bewonderen. Ten eerste konden 3 teams kampioen worden en dat lukte in alle gevallen. Daarnaast hield Jose zeer knap zijn 100% score in de competitie vast (30 uit 30 winst). Een ongekend knappe prestatie voor een debutant in de competitie.

Jeugd 2 werd afgelopen zaterdag kampioen door Harderwijk met 8-2 te verslaan. Concurrent Torenstad had eerder die dag al met 10-0 gewonnen en daardoor moest het jeugdige HTTV-team minimaal met 7-3 winnen. Deze zware taak volbrachten Jose, Jin en Jarno met verve: 8-2. Jarno won 1 partij en verloor 1 nipt. Jose en Jin bleven ongeslagen en Jose en Jarno wonnen nog het dubbel. Van harte gefeliciteerd met deze knappe prestatie en succes in de 4e klasse volgend seizoen.

Senioren 1, Mark, Berry, Hendri en Peter moesten in een onderling duel met Zwolle bepalen wie kampioen werd. Beide teams hadden evenveel punten en speelden in de eerste confrontatie met 5-5 gelijk. Ditmaal was het HTTV-team duidelijk de meerdere door Zwolle met 8-2 te verslaan. Zowel Peter als Berry bleef ongeslagen en het dubbel Peter/Mark wist ook te winnen. Alleen Mark had een mindere dag en verloor 2 partijen. Na de degradatie van afgelopen seizoen toch nu weer een knappe prestatie door direct weer te promoveren naar de Oostelijke 2e divisie. Succes volgend seizoen, dan spelend op de zaterdag.

Senioren 2 kon donderdag kampioen worden als minimaal 5-5 gespeeld zou worden bij Vitesse, een van de twee overgebleven concurrenten. Er werd helaas 7-3 verloren door Rutger, Derk en Hendri. Vitesse had echter een punt meer moeten maken om gelijk te komen met HTTV. Een concurrent minder dus. Het hele HTTV-team, ook nog bestaande uit Michel, Marcel en Erik, waren onzeker over de verdere afloop omdat Thibats vrijdag bij een 9-1 overwinning op Entac HTTV nog voorbij kon streven. Thibats liet echter ook punten liggen (6-4) en HTTV was dus alsnog kampioen ! Na meerdere tweede plaatsen in de 2e klasse nu eindelijk een plaats in de 1e klasse. Succes volgend seizoen.

Jeugd 1 handhaafde zich in Landelijk C middels een vijfde plaats, net als Senioren 3 (in de 3e klasse). Senioren 4 werd tweede (wederom) in de 5e klasse.

Dinsdag 6 december moeten de teams voor volgend seizoen alweer ingeleverd worden. Er zijn wel wat indelingsmoeilijkheden, het kan dus zijn dat er enigszins gemixed gaat worden.

1 Reactie

  • Reactie van: admin, 7 december, 2011 @ 11:20

    Foto’s (gemaakt door Ruben en Michel) van het kampioenschap van jeugd 2 zijn toegevoegd aan het foto-album.

Reageer