HTTV springplank naar de eredivisie

HTTV heeft de afgelopen periode dienst gedaan als springplank naar de eredivisie. Thijs Smit vertrekt na één seizoen namelijk van het eerste team van de club uit Den Ham (Overijssel) naar Argus uit Harkstede. Daar zal hij samen met het huidige 2e team van Argus, dat ingedeeld was bij HTTV 1 in de 2e divisie poule B, de plaats innemen van het 1e team wat nu Eredivise speelt. Alle spelers die dit seizoen het eerste team van Argus vormden vertrekken bij de Noordelijke ploeg. Daardoor schuift team 2 door.

Thijs zal in het nieuwe 1e team mogelijk kopman zijn aangezien hij in het afgelopen seizoen in de 2e divisie poule B het hoogste percentage scoorde van alle spelers. Dit is nog wel afhankelijk van Jan Tammenga; als Jan speelt is hij kopman. Het kopmanschap houdt in dat diegene na de zomer tegen alle nummers 1 en 2 van de teams in de eredivisie zal kunnen spelen, zoals Li Jiao, Gudmundur Stephenson, Daan Sliepen en Carsten Egeholt. Een fantastische uitdaging voor de speler die afgelopen seizoen HTTV 1 niet in de 2e divisie kon houden ondanks dat hij zelf maar een paar partijen verloor.

Bij deze feliciteert HTTV Thijs met zijn ‘promotie’ en wenst hem veel succes de komende periode bij Argus.

2 Reacties

  • Reactie van: Roetie, 2 mei, 2011 @ 18:33

    Van harte jongen, heel mooi!

  • Reactie van: jeltje, 2 mei, 2011 @ 22:53

    veel plezier en succes daarzo Thijs!

Reageer