Commissieleden en vrijwilligers gezocht

HTTV-ers,

Zoals jullie ongetwijfeld weten is een tijdje geleden het bestuur van onze club overgedragen aan Marcel, Frank en Michel. Nu hebben zij, zoals jullie ook zullen weten, de invulling van de club met betrekking tot commissies overhoop gegooid om beter en efficienter te kunnen (samen)werken.

Nu zoeken we voor een aantal commissies nog mensen die een bijdrage willen leveren aan het in stand houden en verbeteren van onze gezellige club. De vacatures zijn als volgt:

1. Lid Jeugd & Technische Zaken (met Berry, Michel, Marcel, Jeltje en Chenanja)

2. Lid Evenementen & Activiteitencommissie (met Derk, Welmer en Frank)

3. Lid PR & Internetcommissie (met Michel)

Zoals jullie ook wel weten wordt er op het moment hard gewerkt aan het opknappen van de kantine. Iedereen die nog tijd vrij kan maken om te helpen is welkom !! Neem contact op met de onderhoudscommissie (Marcel, Rinus, Bas, Mark) of Hendri Valk over welke dagen hulp nodig is.

1 Reactie

  • Reactie van: michel, 26 april, 2011 @ 15:58

    De eerste klusavond is: dinsdag 26 april. Komt allen helpen !!

Reageer