1e Teams delen de punten

Heren 1 heeft in Noordwijk 5-5 gespeeld tegen TOV. Thijs won, zoals gewoonlijk zo ongeveer, 3 partijen. Gerben won 1 en het dubbel werd ook gewonnen. Peter wist geen winstpartij bij te schrijven. Het team loopt iets in op nummer 5 Smash Hattem maar handhaving lijkt uitgesloten.

Jeugd 1 speelde ook 5-5, in en tegen Zwolle. Jeltje meldde een off-day te hebben gehad en won ‘slechts’ 1 partij. Chenanja schreef ook 1 puntje bij, de dames wonnen het dubbel en kopman van vandaag Joachim won 2 partijen. het team is nog steeds koploper met 2 punten voor op Blauw-Wit die de laatste wedstrijd, op 16 april,┬áin Den Ham op bezoek komt. Een week eerder komt Smash Hattem op bezoek in Den Ham.

5 Reacties

 • Reactie van: Roetie, 3 april, 2011 @ 13:03

  ach we staan nog gewoon 2 punten los dus, lekker jo en belangrijk dubbel dames. ff tandje erbij en dan landelijk c heh

 • Reactie van: HTTV1, 3 april, 2011 @ 13:04

  Eerst maar es kampioen worden, wat al lastig genoeg is gezien het programma, en dan misschien zelfs nog een promotiewestrijd tegen de winnaar van de andere poule. Onze jeugd moet nog vol aan de bak de komende weken !! Succes dames en heer !!!

 • Reactie van: Roetie, 3 april, 2011 @ 15:18

  ja en..

 • Reactie van: chenanja, 3 april, 2011 @ 18:44

  hahaha, je bent lekker relaxed ofniet Roetie, maar we gaan d’r voor! :D

 • Reactie van: Roetie, 3 april, 2011 @ 19:28

  ja heh Chenanja, komt vast wel goed

Reageer