TER HERINNERING: Berry stopt als trainer – Jeugdtraining op maandag

Berry heeft kort geleden aangegeven dat hij vanaf April niet meer in staat is om de jeugdtraining op dinsdagavond te geven. De reden is dat hij vanaf dat moment in ploegendienst gaat werken en regelmatig ‘s avonds aan het werk zal zijn.

Het bestuur is hierop ingesprongen door bij de jeugd te inventariseren op welke avonden zij training zouden willen en kunnen hebben. Daarnaast heeft het bestuur als tijdelijke oplossing de spelers van seniorenteams 1, 2 en 3 gevraagd beurtelings een training te verzorgen. Besloten is om de maandagavond als tijdelijke trainingsavond in te roosteren in plaats van de dinsdagavond.

Deze oplossing zal tot eind juni duren. Vanaf augustus, wanneer de voorbereiding voor het nieuwe seizoen weer begint, wordt gepoogd weer een vaste trainer in dienst te hebben. Dit kan iemand van HTTV zijn, maar ook iemand van buitenaf. Als er suggesties zijn dan horen we dat graag. Op welke dag(en) dat gaat plaats vinden en hoe het precies ingevuld gaat worden is nu nog onduidelijk.

De ouders van de jeugdspelers zullen binnenkort ook ingelicht worden via een brief van het bestuur.

Berry heeft jarenlang de jeugdtraining met volle overgave gegeven en mede ervoor gezorgd dat de jeugd het niveau heeft wat ze nu hebben. Berry, bedankt daarvoor !! Hij zal de laatste jeugdtraining voor de zomervakantie, op maandag 27 juni, verzorgen als soortement van afscheid. Berry blijft nog wel de teambegeleiding van jeugd 1 en de toernooibegeleiding doen en heeft zitting in diverse commissies.

Hieronder volgt het schema voor de trainers, die ca. een kwartier voor aanvang van de training aanwezig dienen te zijn. Mochten er trainers zijn die niet op de hieronder geplande dag kunnen, ruil dan met iemand en geef dit even door aan Michel. Dan kan onderstaand schema aangepast worden.

DE TRAINER MOET ROND 18.45 uur AANWEZIG ZIJN EN DE ZAAL OPEN DOEN !!

En de trainer moet van tevoren zorgen dat hij de sleutel van de zaal heeft.

TRAININGSSCHEMA JEUGD HTTV APRIL T/M JUNI 2011
MAANDAGAVOND 19.00 – 20.00 uur
     
DATUM TRAINER
05-apr-11   Berry (zijn laatste reguliere training)
11-apr-11   Peter
18-apr-11   Michel
25-apr-11 2e Paasdag
02-mei-11   Marcel
09-mei-11   Hendri V.
16-mei-11   Hendri S.
23-mei-11   Erik N.
30-mei-11   Gerben
06-jun-11   Mark
13-jun-11 2e Pinksterdag
20-jun-11   Derk
27-jun-11 Berry

5 Reacties

 • Reactie van: chenanja, 29 maart, 2011 @ 16:59

  Berry, super bedankt voor al die trainingen! :D

 • Reactie van: T Holt, 29 maart, 2011 @ 17:59

  berry bedankt!!!! maarre wanneer leer je zelf eens pingpongen??????? hahaha

 • Reactie van: jeltje, 30 maart, 2011 @ 16:55

  Ook van mij: Bedankt voor de trainingen!!!!!!!!@ T holt daar heeft ie geen tijd voor gehad ivm training geven..

 • Reactie van: erik netters, 11 mei, 2011 @ 22:51

  hendri kun jij met mij ruilen ? Komt me beter uit de 23e namelijk.

 • Reactie van: erik netters, 13 mei, 2011 @ 13:47

  Hendri neemt van mij de training over de 16e. Ik ben dus de 23e aan de beurt.

Reageer