Extra HTTV kleding

Vanaf maandag 29 november jl. hangt er op het prikbord in de kantine een lijst voor het (na)bestellen van de HTTV-kleding. Er kan nog steeds besteld worden.

Een aantal mensen hebben aangegeven extra shirts en/of broekjes te willen nabestellen voor bijvoorbeeld trainingen. De huidige set kleding is officiëel alleen bedoeld voor wedstrijden en toernooien. Vandaar dus nu de mogelijkheid om extra kleding te bestellen.

Naast  het shirt en broek kan er ook een trainingspak besteld worden.

Op het formulier staat ook de op dit moment geldende prijs voor de verschillende kledingstukken. We gaan echter proberen korting te regelen bij de leverancier (www.tafeltenniswinkel.nl) door op grotere schaal te  bestellen en dit dus centraal te regelen.

De bedoeling is om direct na Nieuwjaar de bestelling door te geven zodat men ruim op tijd voor de nieuwe competitie de nieuwe kleding in het bezit heeft.

Meer informatie kan verkregen worden bij Michel en Marcel.

7 Reacties

 • Reactie van: Welmert, 30 november, 2010 @ 21:25

  Interesse! Heb je ongeveer een prijsindicatie?

 • Reactie van: michel, 30 november, 2010 @ 22:18

  Dat staat wel op het lijstje in de kantine Welmer. Met een beetje geluk kunnen we 5-10% korting regelen.

 • Reactie van: michel, 30 november, 2010 @ 23:15

  @Welmer, je kan ook even op de site van de tafeltenniswinkel kijken dan heb je een indicatie van de prijs (daar zou dan nog de evt. korting afgaan).

 • Reactie van: michel, 5 januari, 2011 @ 15:05

  De kleding is besteld. De pakken worden pas ongeveer in week 9 verwacht. De rest volgende week. De korting is 12,5 % geworden !! Met dank aan de Tafeltenniswinkel.

 • Reactie van: HTTV1, 12 januari, 2011 @ 08:47

  De kleding, incl. pakken zijn inmiddels binnen gekomen bij de Tafeltenniswinkel. Nog deze week komen ze onze kant op. Een meevaller, want zoals eerder gemeld zouden de trainingspakken pas in week 9 komen. Door onvoorziene omstandigheden zijn ze toch nu al binnen gekomen.

 • Reactie van: Welmert, 15 januari, 2011 @ 13:46

  Uit betrouwbare bron vernomen dat Marcel in bezit is van de kleding, hij heeft ze gister opgehaald

 • Reactie van: michel, 15 januari, 2011 @ 19:22

  Idd

Reageer